Фонова снимка - линии продукти

“ДИКТЕХ” ООД

Е семейна компания създадена през 2019 година. Фирма Диктех ООД е свързана компания със СТС Електроникс ООД и заедно са разположени на площ от 1500 кв.м. в нова модерна сграда в град Габрово. Първи в продуктовото портфолио са етикиращите машини STS808 и STS810 след което започва развойната дейност на малки дозиращи машини. За краткият период на съществуването си фирмата е изградила значима дистрибуторска мрежа в Европа и ОАЕ, която реализира нашите продукти под марките DIKTECH и STS Electronics. Продуктите ни се пласират в цял свят посредством ключови партньори и техните дилърски мрежи. През 2020 година един от тези партньори Microboards Technology LLC САЩ ни дава официални права върху продуктите си, а именно цветните принтери за печат на етикети под марката AFINIA LABEL. През същата година Диктех ООД става официален представител и на немският лидер в дозиращите машини Fillogy GmBH. Благодарение на техните продукти можем да предложим на Българският пазар решения за вътрешнофирмен печат на етикети, дозиращи и пълначни машини за почти всеки продукт. В края на 2021 година Диктех ООД става официален партньор и на тайванският лидер в производството на термотрансферни и термодиректни (баркод) принтери GoDEX International Co. Ltd. В средата на 2022 година Диктех започва да предлагa на клиентите си диспенсъри на етикети и лепливи материали като става официален представител на Start International за България.

Кои сме и какво предлагаме
Официален представител на AFINIA LABEL

Официален представител на AFINIA LABEL

Фирмата ни е официален представител на AFINIA LABEL за България. Предлаганите от марката продукти са цветни принтери за печат на етикети и довършителни машини.

Официален представител на FILLOGY

Официален представител на FILLOGY

Официален представител сме на Filling Evolution GmBH за България. Fillogy е компания, която произвежда машини за пълнене от 1998 година и е лидер в тази област на Европейският пазар. Дозиращите машини могат да работят с всякакви видове течности било то силно течни, полутечни, вискозни, горещи, буци, кремообразни или тестени.

Официален представител на Godex International Co., Ltd

Официален представител на Godex International Co., Ltd

Официален представител сме на фирма Godex за България. Произвежданите продукти на марката са термотрансферни и термодиректни баркод принтери.

Официален представител на START International

Официален представител на START International

Официален представител сме на фирма Start International за България. Произвежданите продукти на марката са диспенсъри за етикети, диспенсъри за лепящи и нелепящи материали, гилотини за нелепящи материали.

Официален представител на Opticon

Официален представител на Opticon

В края на 2023 година Диктех ООД стартира официално представяне на холандската компания Оптикон (Opticon). От самото начало преди повече от 45 години Оптикон е една от първите компании в света, специализирана в производството на баркод скенери.

Нашите Партньори

Словения

Адрес: Frančiškanski trg 1 1241 Kamnik

Tелефон: +386 51 442 500

Имейл: damjan@slava.si

Уебсайт: https://slava.si/domov.html

Гърция - Атина

Адрес: Τοποθεσία: Αισχίνου 17, 15344 Γέρακας

Tелефон: 210 6049054

Имейл: info@digilabel.gr

Уебсайт: https://www.digilabel.gr/

Дубай, ОАЕ

Адрес: H2-006, Sharjah Airport Int’l Free Zone United Arab Emirates

Tелефон: +971 6 557 99 29

Имейл: multisys@eim.ae

Уебсайт: https://labelgraff.com/

Гърция - Солун

Адрес: 2ο χλμ Γιαννιτσών-Εδέσσης Γιαννιτσά ΤΚ 58100 – ΤΘ 41

Tелефон: +30 23820 83660

Имейл: sales@karavatsis.gr

Уебсайт: https://www.karavatsis.gr/

Румъния

Tелефон: 0317800318

Имейл: comenzi@itgstore.ro

Уебсайт: https://www.itgstore.ro/

Молдова

Адрес: Молдова, г. Кишинев, ул. Колумна, 170

Tелефон: +373 69 14 35 31

Имейл: info@flexlabel.md

Уебсайт: https://www.flexlabel.md/en/

Русия

Адрес: ул.Таманская, дом 180 офис 101КраснодарРоссия350040

Tелефон: +7(988) 246-34-14

Имейл: zakaz@shtrih-market.ru

Уебсайт: https://labeleco.ru/