Общи трудности
октомври 20, 2020
Технология Memjet Inkjet
ноември 3, 2020

Термична мастиленоструйна технология на HP

Мастилено струйни принтери
Термичната мастиленоструйна технология на HP (TIJ) осигурява невероятна гъвкавост, което я прави популярен избор по целия свят за широк спектър от нужди за печат на етикети.

HP се ангажира с иновации за всички, трансформиране на начина, по който хората работят и живеят. Afinia Label включва тази иновативна технология в принтерите за етикети, за да предложи надеждни, висококачествени продукти за компании, които искат да увеличат възвръщаемостта на инвестициите си.

Afinia Label разполага с технология HP за мастилено-струен принтер в няколко принтера за етикети, включително цветния принтер за етикети L301 за малки бизнеси и L502 Duo Ink Label Printer, които са иконимични, лесни за използване и с професионално качество на печат. Защо хората избират HP TIJ? Надеждността е необходимост при отпечатването на етикети и основна характеристика на технологията на HP за мастилено-струен печат. Също така е лесен за използване, а HP Specialty Printing Systems (SPS) предоставят необходимите инструменти, за да осигури бърза и успешна интеграция във вашия бизнес, минимизиране на разходите за разработка и ускоряване на вашето достигане до ярки, красиво етикетирани продукти. Като дългогодишен партньор в SPS, Afinia Label има много опит в интегрирането на технологията HP TIJ. Всички тези предимства достигат до Българският пазар чрез партньорството на Афиния и Диктех ООД
bg_BGBulgarian