Машини за етикетиране и дозиране. Лесно е!
октомври 20, 2020
Мастилено струйни принтери
Термична мастиленоструйна технология на HP
ноември 3, 2020

Общи трудности

Самите ние се сблъскваме с проблемите на нашите клиенти и за това най-добре разбираме нуждата от продуктите, които произвеждаме. От дълги години фирмата ни разработва и произвежда сензори и електронни устройства, а през последните години и полуавтоматични машини за етикетиране и дозиране.Разбираме колко е трудно да лепите етикетите си на ръка, затова разгледайте страницата на етикетиращата машина и научете повече за нея. А ако вашите продукти са течности и Ви отнема много време да ги дозирате или пълните – научете повече за нашият дозатор STS809.

Универсалност и лекота

Нашите машини нямат минимални тиражи при пускане и поради това може да работите дори с единични серии. Ще сте гъвкави, тъй като сме се постарали да създадем универсалност на съдовете и течностите, с които ще работите. Ако сте закупили етикетираща машина и лепите етикети върху бутилки за вино, а се налага да смените съда, етикета или дори продукта – не е нужно да купувате друга машина. Апликаторът работи с много различни размери както на съдовете, така и на етикетите. Смяната на ролката с етикети и цялостната пренастройка на машината ще Ви отнемат по-малко от 5 минути.

Ако сте закупили или планирате да купите дозиращата машина, стига продуктът Ви да бъде течност, без съдържание на твърди частици и с малък вискозитет, то отново ще се възползвате от универсалност. Може да пълните вино, а след кратко почистване на машината друг продукт като вода, олио, зехтин, козметични продукти. Помислили сме също така и за пенливите продукти – просто намалявате скоростта и проблемът е решен.

Дозиращата машина има външен изход за подаване на информация, като е приключила дозиране. Това може да бъде предпоставка за организиране на по-нататъшна автоматизация (поточно производство). Прочетете повече за нашите полуавтоматични машини на продуктовата страница.

bg_BGBulgarian