Видове дозатори и бързодействие
октомври 20, 2020
Общи трудности
октомври 20, 2020

Машини за етикетиране и дозиране. Лесно е!

Желаете да залепите по-прецизно етикетите си върху вашите продукти, пестейки време или да дозирате по-лесно, без да разливате? Разработихме нашите полуавтоматични машини, които могат да ви осигурят това. Работейки с тях, вие сами ще се убедите, че ще Ви отнеме буквално минути, за да се научите да ги настройвате и ползвате.

Етикетираща машина

Машината за лепене на етикети STS808 има контролен панел, посредством, който вие може лесно да извършите настройка на уреда преди да започнете работа с него. Настройката на параметрите се свежда до въвеждане на време за движение (допълнителното време на въртене след залепяне на етикета) и настройка на параметър “офсет” (в зависимост дължината на етикета и диаметъра на съда). За улеснение на нашите клиенти, ние сме разработили специален безплатен софтуер за изчисление на офсета, който може да намерите на нашия сайт. Менюто на контролния панел е на български и английски език, като езикът може да се променя по желание на клиента. За удобство на оператора на машината има наличен брояч за отчитане броя на залепените етикети.

Дозиращи машини


Дозиращите машини за редки течности STS809, STS812 и тези за гъсти течности STS811G, STS813G разполагат също с контролен панел. Предстартовата настройка на машините ни, изисква регулирането само на 3 параметъра – време на работа, скорост на пълнене и време на пауза между пълненията. Всички машини разполагат с 2 режима на работа – цикличен и единичен, като също така имат и вграден брояч, който да отчита броя на пълнения. Уредът се задвижва от педал, позволявайки на работника спокойно да оперира с две ръце по време на дозирането.

Помпата при дозиращата машина STS809 и STS812 е алкално-киселинно защитена, а всмукателният клон от системата започва с фин филтър, предотвратяващ дозирането на нежелани частици във вашите готови продукти. Вложените силиконови маркучи са сертифицирани и отговарят на изискванията на регулациите на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в световен мащаб. Това от една страна гарантира спазването на хигиенните изисквания при експлоатацията на маркучите, а от друга страна допуска машините да дозират флуиди с температура от 10 до 55 градуса.

Стойката на дозаторите е раздвижна и позволява на оператора лесно да я регулира спрямо височината на съда, който пълни. Така всеки клиент с различни продуктови флакони може бързо и лесно да настройва височината на стойката преди да започне процеса на дозиране.

И двете машини са много леки, имат малък и компактен размер, благодарение на което може да ги премествате с лекота на удобно за вас място. Изработени са от хром- никелови корпуси, което ги прави изключително подходящи за експлоатация/приложение в секторите на козметиката, хранително вкусовата промишленост, фармация, химия и др.

bg_BGBulgarian