12 месеца гаранция
октомври 20, 2020
За кого са подходящи нашите машини?
октомври 20, 2020

Какво прави STS808 етикетиращата ни машина бърза?

Как пести времето Ви и защо да изберете този клас машина. В тази кратка статия ще споделим с вас защо нашите клиенти избраха STS808.

Какво да очаквате

Търсейки етикетиращи машини в България всеки от нас може да открие няколко различни типа машини разделени в отделни класове в зависимост от бързодействието им. Ако оценяваме машините на база колко бройки може да налепят за 1 час то тогава нашата етикетираща машина може да се отнесе към среден клас на бързодействие. Машините от този тип се характеризират с ръчно поставяне и махане на съда след апликиране на етикета, бърза и лесна настройка, малък габаритен размер и мобилност. Резулатите, които може да постигнете с такива машини са приблизително 400 – 600 бр. /час. Разбира се това зависи от диаметъра на вашият съд, дължината на етикета и някои субективни фактори като бързодействието на оператора, който поставя и маха съда от машината.

Добро бързодействие и гъвкавост

За разлика от по-големите етикетиращи машини, които позволяват резултати от 3000-5000 бр./час средният клас апликатори на етикети са преносими със средно тегло между 10-20 кг. (13.5 кг. при STS808), механичните настройки на машината са сведени до минимум и не задължават с минимални количества на производство. Механичната настройка на този тип машини е наистина минимална и се свежда до настройка на ограничителите, които фиксират положението на вашият съд (буркан, бутилка, флакон и т.н), настройка на ограничители на ролката с етикети и повеждане на етикета перпендикулярно към съда. Разликата с ниският клас на бързодействие машини, които са изцяло ръчни е в наличието на датчик (ултразвуков при STS808), който служи за регистрирането на етикета, също така стъпкови мотори, които завъртат шишето и изтеглят етикета и контролен панел.

През изминалите години нашата машина беше купена както от много малки производители, които лепят по 50-100 броя на ден, така и от големи производители които лепят по 4000 – 5000 броя на ден. STS808 е чудесен избор за тези от вас, които искат да бъдат гъвкави и експедитивни в работата си.

bg_BGBulgarian