Какво прави STS808 етикетиращата ни машина бърза?
октомври 20, 2020
Видове дозатори и бързодействие
октомври 20, 2020

За кого са подходящи нашите машини?

Разбираме Ви

Нашите машини за етикетиране и дозиране са ориентирани към малки и средни производители от различни промишлености. Успешно внедряваме машините си в козметични, хранително-вкусови, химически и други производства. Производителността и на двете машини зависи основно от бързодействието на оператора, който работи на тях. Машините са полуавтоматични и съдовете се поставят и махат ръчно. Бързодействието им е между 400 – 600 броя на час.

Не всеки произвежда стотици хиляди бройки

Добре знаем и редовно научаваме от наши клиенти за трудностите, които срещат при търсенето на машини, удовлетворяващи нуждите им. Преди да започнем производството на машини за етикетиране и дозиране се убедихме в това, че на пазара имаше много производители на поточни линии или големи полуавтоматични етикетиращи и дозиращи машини с производителност над 5000 бр./час. Не видяхме обаче машинопроизводители, които да разбират нуждите на малкия и среден бизнес в България. Фирмата ни работи за голяма част от Българската индустрия и дори производителите и притежателите на големите поточни линии са наши клиенти. Разбирайки добре значението на малкия и среден бизнес за икономиката, решихме да разработим и пуснем в производство, очевидно липсващите до това време полуавтоматини етикетиращи и дозиращи машини STS 808 и STS809.

Малки серии и различни продукти

Често срещани са ситуациите, в които нашите клиенти трябва да произведат няколко стотин броя от определен продукт, след това също толкова от напълно различен по етикет, съдържание и съд продукт. Това е лесно с нашите машини – кратка пренастройка и етикетирането/дозирането на новия продукт започва.

bg_BGBulgarian