fbpx
10 причини да отпечатвате собствените си етикети?
септември 4, 2020
12 месеца гаранция
октомври 20, 2020

Как да определим разходите за етикетите ни

Нека разгледаме важността на цената на етикет и обема на продукцията, когато купувате принтер за етикети. Това, което повечето фирми не осъзнават е, че често консумацията на мастило, а не първоначалната цена, определя реалната цена на всеки принтер за етикети. В зависимост от броя на етикетите, от които се нуждаете, най-евтините машини всъщност могат да бъдат най-скъпите.

Купуването на принтер за етикети не е разход – това е дългосрочна инвестиция. Това са принципно много различни неща.

  • Разходите са необходими злини: те струват пари, но изпълняват полезна или съществена функция в рамките на бизнеса.
  • Инвестициите също имат предварителни разходи. Разликата е, че в дългосрочен план инвестициите ще имат пряка полза за бизнеса. Това често става чрез увеличаване на маржовете, спестяване на разходи или подобряване на ефективността в компанията.

Съсредоточете се върху дългосрочния план

В случай, че обмисляте да закупите нов принтер за етикети за вашия бизнес, важно е да вземете предвид дългосрочната цена. Цената на машината е важна, но най-важно е цената за етикет.

В зависимост от цената на мастилото на вашия принтер, тази цена на година може да варира значително. Ако обемите ви са достатъчно високи, по-евтиният принтер може да използва толкова мастило, че с течение на времето да струва повече от машината, която е на по-висока цена.

  • Цена на мастило за 1 бр. Етикет х прогнозни месечни обеми= цена на етикета на месечна база
  • Цена на етикета на месечна база х 12 месеца= цена на етикет на годишна база

По правило по-големите касетки за мастило означават по-високи разходи на машината, но по-ниски разходи на етикет. Номерът е да съберете цялата информация, която можете за потенциалните принтери и след това да приложите нашата математическо изчисление по-горе, за да намерите вашата златна среда, и да намерите най- подходящия модел принтер за вашия бизнес.

За да разберете по-добре разходите си за етикет или да обсъдите възможностите си за печат на ролкови етикети, моля да се свържете с нашия екип и ние ще отговорим на всички ваши въпроси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGBulgarian
en_GBEnglish bg_BGBulgarian