10 причини да отпечатвате собствените си етикети?
септември 4, 2020
12 месеца гаранция
октомври 20, 2020

Как да определим разходите за етикетите ни

Нека разгледаме важността на цената на етикет и обема на продукцията, когато купувате принтер за етикети. Това, което повечето фирми не осъзнават е, че често консумацията на мастило, а не първоначалната цена, определя реалната цена на всеки принтер за етикети. В зависимост от броя на етикетите, от които се нуждаете, най-евтините машини всъщност могат да бъдат най-скъпите.

Купуването на принтер за етикети не е разход – това е дългосрочна инвестиция. Това са принципно много различни неща.

  • Разходите са необходими злини: те струват пари, но изпълняват полезна или съществена функция в рамките на бизнеса.
  • Инвестициите също имат предварителни разходи. Разликата е, че в дългосрочен план инвестициите ще имат пряка полза за бизнеса. Това често става чрез увеличаване на маржовете, спестяване на разходи или подобряване на ефективността в компанията.

Съсредоточете се върху дългосрочния план

В случай, че обмисляте да закупите нов принтер за етикети за вашия бизнес, важно е да вземете предвид дългосрочната цена. Цената на машината е важна, но най-важно е цената за етикет.

В зависимост от цената на мастилото на вашия принтер, тази цена на година може да варира значително. Ако обемите ви са достатъчно високи, по-евтиният принтер може да използва толкова мастило, че с течение на времето да струва повече от машината, която е на по-висока цена.

  • Цена на мастило за 1 бр. Етикет х прогнозни месечни обеми= цена на етикета на месечна база
  • Цена на етикета на месечна база х 12 месеца= цена на етикет на годишна база

По правило по-големите касетки за мастило означават по-високи разходи на машината, но по-ниски разходи на етикет. Номерът е да съберете цялата информация, която можете за потенциалните принтери и след това да приложите нашата математическо изчисление по-горе, за да намерите вашата златна среда, и да намерите най- подходящия модел принтер за вашия бизнес.

За да разберете по-добре разходите си за етикет или да обсъдите възможностите си за печат на ролкови етикети, моля да се свържете с нашия екип и ние ще отговорим на всички ваши въпроси!

bg_BGBulgarian