Защо да изберете Afinia Label L301 принтер за ролкови етикети за вашия стартиращ бизнес?
август 25, 2020
Как да определим разходите за етикетите ни
септември 25, 2020

10 причини да отпечатвате собствените си етикети?

Ако се чудите дали е време да започнете да печатате вашите етикети във фирмата, то продължете да четете…

Етикетите с добра визия и качество са необходима част от опаковката на много продукти за тяхното по-добро разпознаване на пазара, както и важен елемент при покупката на самия продукт. Отпечатването на вашите собствени етикети на AFINIA принтери за ролки етикети– е чудесен начин да бъдете по- конкурентни, да спестите време, да спестите пари и да подобрите вашите производствени процеси.

Разгледайте предимствата на вътрешно фирмения печат на етикети, изброени по- долу:

  1. Отпечатайте толкова много етикети, колкото са ви необходими, когато имате нужда от тях. Имате нужда от един етикет или хиляди? Това можете да направите само когато печатате етикети във вашата фирма.
  2. Правете корекциипо етикета в движение- при настъпили промени в продуктовите съставки или правителствените разпоредби. В случай, че правителството има нова регулация и изисква от вас да добавите дата „консумирайте до“ на всичките си продукти? Това вече няма да е проблем за вашия бизнес, използвайки принтерите от продуктовото фолио на AFINIA.
  3. Редуцирайте времето за отпечатване на вашите ролкови етикети. Поръчката на етикети може да отнеме дни или седмици. Когато отпечатвате собствените си етикети, можете да ги имате за секунди или минути.
  4. По-бързо време за пускане на пазара на нови продукти. Имате нов продукт, който бихте искали да тествате? Печатайки своите етикети на AFINIA принтери, вие ще може да се справите много лесно с конкуренцията, пускайки вашите нова серия продукти.
  5. Възможност за отпечатване на лейбъл етикети. Използвайки принтерите на AFINIA, вие вече може да предложите на своите клиенти да разположите техния бранд върху вашите продукти.
  6. Цената на ролковия етикет може да се редуцира спрямо обема на проекта ви. Печатайки къси тиражи в аутсорсинг фирми, вие ще платите много за малко количество. Това няма да се случи, ако започнете да печатате с AFINIA етикетни принтери във фирмата ви.
  7. Възможност за отпечатване на момента на мострен етикет. Ако вашият клиент ви е посетил на място и носи готов файл за отпечатване, вие ще можете безпроблемно да пуснете само няколко бройки от неговите етикети като мостра и да му ги покажете за одобрение.
  8. Сменяйте данните, изображенията и / или текст, за да създадете персонализирани етикети. Нуждаете се от етикетите на продуктите в различни количества с различни изображения, текст баркодове и Код числа? Можете да направите това, като използвате безплатния софтуер BarTender за клиентите на AFINIA.
  9. Покривате изискванията за етикетиране на вашите клиенти. Наистина е лесно да се съобразите с всички изисквания, когато отпечатвате клиентските етикети във фирмата ви.
  10. Контролирайте бизнеса си „отвътре“. Използвайки външен доставчик за вашите етикети, вие никога няма да имате пълен контрол върху печата им; доставката отнема също допълнително време и затруднява издължаването на вашите поръчки. В случай, че искате да наблюдавате процеса отблизо, то може да направите нова стъпка и да внедрите етикетните принтери на AFINIA във вашата производствена линия.
bg_BGBulgarian