Защо хранителните компании избират продуктите на AFINIA?
юли 15, 2020
Защо да изберете Afinia Label L301 принтер за ролкови етикети за вашия стартиращ бизнес?
август 25, 2020

Дигитални решения за печат на етикети за вино от AFINIA

Етикетите на виното са едни от малкото продукти, които трябва да бъдат много прецизно проектирани и отпечатани. Качеството, формата, цветът и допълнителните ефекти на етикета трябва да бъдат комбинирани, така че да привлекат погледа на клиентите и да ги накара за посегнат към щанда с точно този бранд винена бутилка. Винените етикети съдържат много повече от информация за продукта; те носят и нещо повече: „имидж“.

Съвременната конкуренция и свръхпроизводство налага на винопроизводителите да дават по-конкурентни цени и съответно по-качествени винени етикети на по-ниска себестойност. Тук е мястото, където се наместват принтерите на AFINIA. Тяхната способност за отпечатване на висококачествени ролкови етикети с променливи данни върху широка гама от медии, ги прави идеални за нуждите на винопроизводителите; които все повече се сблъскват с новата реалност: ролята на етикета започва да става също толкова важна, колкото качеството на виното при самата му продажба.

Бъдете в крак с днешните пазарни тенденции заедно принтерите за етикети на AFINIA

• С тях няма да губите време за предпечат § пренастройка- тъй като ви дават възможността за рентабилен печат на по-малки серии, особено за бутиковите винопроизводители с уникални етикети. Така вие ще може да отпечатате къси тиражи винени етикети за различни сватбени тържества, фирмени партита, празнични подаръци, ресторантски комплекси§винарски изби, и прочие.

Новите форми на винени бутилки изискват подходящи етикети

Принтерите на AFINIA работят с голяма гама от медии: хартия, полиестер, полипропилен, винилови етикети и изцяло се интегрират с различни довършителни устройства. Така дори и вашата малка винарска изба ще може да посрещне нарастващите изисквания за специални размери и форми на бутилките.

Днешната конкуренция налага все повече на винопроизводителите да подобрят качеството на своите етикети

Петте мастилни касети на AFINIA принтерите са с голям капацитет (CMYKK) и правят изключително ниска цена на мастило на печат- основен фактор за оценка на себестойността на етикета при избора на принтер.

Компанията предлага също така и водоустойчиви мастила за различни приложения. Етикетите, отпечатани с Watershield технологията, са значително по-устойчиви и предпазват от вода и влага- една от спецификите на винопроизводството. Като допълнителен плюс, може да заявим, че мастилата Watershield не съдържат фталатни естери, бензофенон, бисфенол-A (BPA), HAPs – опасни замърсители на въздуха, SVHC, тежки метали и ароматни амини.

Нарастват изискванията за повече рентабилност и производителност

При скорости до 18 метра в минута в режим пълноцветен печат, вие ще може да предавате своите поръчки на време без да се притеснявате от забавяне от трета страна; което би довело до поемане на повече проекти от вашата фирма.

Като заключение може да кажем, че професионалните принтери на AFINIA изцяло отговарят на съвременните ключови изисквания в бранша- високо ефектен и бърз печат на уникални етикети върху широка гама от медии.

bg_BGBulgarian